Sztárok

Farkasházi Réka bikiniben: egy 40 éves nő már ne posztoljon fürdőrucis képet?!

Rengeteg bókot kapott Farkasházi Réka, miután összeszedte a bátorságát, és egy bikinis fotót tett ki magáról a közösségi oldalára. A kora miatt bizonytalanodott el, illik-e ilyet posztolni. Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is.

Ma már az átlagos nem számít normálisnak, sokan már szégyellnek a strandon is levetkőzni, nem hogy képet tegyenek közzé magukról bikiniben. Farkasházi Réka is ezért hezitált, illik-e az ő korában bikinis fotót posztolni. “Hű, de sokat filóztam, hogy kirakjam-e ezt a fotót! Egy negyvenéves nő már ne posztoljon fürdőrucis képet. Na de én csak augusztusban leszek negyven” – írta megjegyzésként.

A hozzászólok dicsérték, sokan állítják, hogy a színésznő akár húsz évet is letagadhatna. Ráadásul Farkasházi Réka küzd a testképzavar ellen, a blogjában is feszegette már ezt a témát. 

Farkasházi Réka állítja, hogy a boldogság nem a külsőségeken múlik
Farkasházi Réka állítja, hogy a boldogság nem a külsőségeken múlik

“Nyilván a mai világban fontos a külső, de nem szabad, hogy erről szóljon az élet. Negyvenhez közel az én testem sem tökéletes már, sokat változott két gyerek után, és hiába a sport és az egészséges életmód, már sosem leszek húszéves. Természetesen nekem is vannak rossz napjaim, amikor elégedetlen vagyok a testemmel, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a lányom, Rebeka milyen példát lát maga előtt. Nekem még szerencsém volt, hiszen az én generációm nem ennyire énközpontú világban nőtt fel.”

Réka a lánya születése óta szeretne jó példát mutatni, mert nem szeretné, ha a gyereke csak a külsőségekre figyelne, ha ettől remélne boldogságot. A színésznő fontos témát feszeget, neked erről mi a véleményed?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top