Sztárok

Tizenkét kilót adott le Balázs Klári

Megdöbbentő új külsővel szerepelt a Duna TV nyári műsorában Balázs Klári. Az énekesnőt soha nem láttuk még ilyen vékonyan, de emögött kemény diéta áll.

Nem csak a kék pirulák és az első szex sztorija miatt emlékezetes Korda György és Balázs Klári pénteki szereplése a Duna TV Balatoni nyár című műsorában. Balázs Klári teljesen új külsővel állt a kamerák elé, még a jól megszokott szőke hajszínt is lecserélte.

Tizenkét kilót adott le Balázs Klári

A kommentelők is megjegyezték az énekesnő fogyását, ami első ránézésre tényleg aggasztó lehetne. A díva azonban megnyugtat mindenkit: egészségesebb mint valaha. “Szűk egy évvel ezelőtt kezdtem el egy új étrendet – tudatos imidzsváltásban vagyok. Évekig ettem magamra ezt a plusz tizenkét kilót, ami rajtam volt. Emiatt rengeteg jó cuccomat nem is tudtam hordani. A tehéntejet mandulatejre cseréltem, kristálycukrot és fehér lisztet sem fogyasztok. A leghizlalósabb dolgoktól elbúcsúztam. A tehéntej például teljesen leállít egy sikeres fogyókúrát. Én leadtam a tizenkét kilót” – mondta a Borsnak Klárika.

Tizenkét kilót adott le Balázs Klári

“Befejeztem a szőkeséget is! Aki igazán ismer, azt tudja, hogy nem vagyok megszállottja a száz évvel ezelőtti külsőmnek. Tény, a hajam picit rövidebb lett, mint szerettem volna, de egészséges, és hamar meg fog nőni” – fogalmazott az énekesnő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top