Sztárok

VOLT fesztivál: Látványosra sikerült Tóth Vera és Tóth Gabi indulása

Megkezdődött a VOLT fesztivál, és egyre-másra jelentkeznek be a sztárok is, főként a fellépők. Tóth Vera és Tóth Gabi VOLT-os indulása mindenesetre elég látványos.

A VOLT fesztiválon minden évben egyre többen vannak, tavaly a látogatórekord is megdőlt. Sok az ismert arc is, és idén elsők között érkeztek meg a Tóth lányok is. Tóth Veráék  indulása egészen látványosra sikerült, szóval már most várjuk, mit posztolnak a VOLT-ról. 

t
Tóth Vera és Tóth Gabi nem költözik, csak a VOLT fesztiválra utaznak

A testvérpár stílusáért sokan rajonganak, és lássuk be: bármennyire is úgy tűnik, hogy Tóth Gabiék felpakoltak és költöznek, de ahogy írják, nem megy ez kevesebb csomaggal. 

Reméljük, hogy láthatunk tőlük egy két merész szettet. 

Ha ez volt a mi Velencénken, képzelheted, mi lesz a VOLT fesztiválon

Tóth Gabi dekoltázsa ismét elég látványos ebben a ruhában, és a színe is vonzza a tekintetet.  

t
Tóth Gabi stílusa kellően feltűnő

De azért a 40 kilós fogyás után Tóth Vera az, aki mostanában a figyelem középpontjában áll. Elég, ha sortot vesz fel, máris elhalmozzák dicséretekkel. 

t
Tóth Vera élvezi, hogy ez az első nyár, amikor többet engedhet meg magának, ezúttal a VOLT fesztiválon sem takargatja majd magát a hőségben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top