Sztárok

Átépítették a ValóVilág villáját – Nézzétek, mi lett belőle!

Garantáltan rá sem ismersz a Való Világ-villára, de még azok is eltévednének benne, akik ott éltek bezárva hónapokig. Az Oltári csajok díszlete kicsit sem hasonlít a VV-re.

Új sorozat indul ősszel az RTLII-n. Az Oltári csajok című telenovellát az a Kalamár Tamás jegyzi, aki sikerre vitte a Barátok közt című szappanoperát is.

Kalamár Tamás korábban a Barátok közt producere volt, az Oltári csajok viszont egészen más jellegű sorozat lesz
Kalamár Tamás korábban a Barátok közt producere volt, de az Oltári csajok egészen más jellegű sorozat lesz

Lebontották az egykori ValóVilág-villát, és egy új sorozat díszleteit építették fel benne. Az Oltári csajok című, 100 részes telenovellát forgatják a helyén idén nyáron. A sajtó képviselőit Kalamár Tamás vezette körbe a forgatási helyszínek között.

Megnézem
Összes kép (1)

“Három fiú és három lány élete körül forognak majd az események. Nagyon szexi sorozatot készítünk. Ami a 12-es karikába még belefér, azt mi mindent belerakunk. Ez egy zárt széria lesz, úgynevezett telenovella, ami a századik résszel véget is ér” – mesélte Kalamár, aki a szereplőkről egyelőre nem sokat árult el, legfeljebb annyit lehet tudni, boldog, hogy sikerült szerződtetnie az amúgy elfoglalt színészeket. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top