Sztárok

Gólyahír: megszületett Trokán Anna kisifa, Trokán Péter és Papadimitriu Athina végre nagyszülők lettek

Vasárnap megszületett Trokán Anna első gyermeke. A színésznő és a baba is jól vannak, de egyelőre sem az anyuka, sem az újdonsült nagyszülők, Trokán Péter és Papadimitriu Athina nem kommentálta a nagy hírt.

Trokán Anna a terhessége alatt is elég szűkszavúan nyilatkozott, és egyelőre még a család nem is erősítette meg a Blikk értesülését, hogy megszületett a színésznő első gyermeke. A kisfiú nevét sem tudjuk, korábban Trokán Péter csak kiskrapeknak emlegette. 

Trokán Péter várta már, hogy a lányai unokával ajándékozzák meg
Trokán Péter várta már, hogy a lányai unokával ajándékozzák meg: “A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze Annának és Nórának ezt nem mondtam.” 

“Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit javul majd a nemek aránya családon belül, de már jeleztem a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni” – folytatta Trokán Péter, aki szerint jó érzés apának lenni, de nagypapának lesz az igazi. “Rengeteg szeretetet kaptam az életben a közönségtől, a kollégáktól, a legbiztosabb, legtisztább öröm a lányaimtól érkezett. Alig várom, hogy megtudjam végre, mennyi szeretetet adhat egy nagypapának ez a kriskrapek.”

Hasonlóan a boldog nagypapához, a nagymama is majd kiugrott a bőréből örömében, amikor meghallotta a hírt. Papadimitriu Athina “visítva sírt”, ahogyan ő fogalmazott

A leendő nagyszülők rendhagyó módon értesültek lányuk várandósságáról: Trokán Anna a babáról készült ultrahangfelvétel egy-egy másolatát nyújtotta át nekik borítékban, minden kommentár nélkül karácsonykor. Papadimitriu Athina először viccesre is vette a figurát, és azt kérdezte a lányától, “mi van benne, kaparós sorsjegy?”, de amikor meglátta a képet, azonnal elsírta magát – és nem tudta visszatartani a könnyeit Trokán Péter sem, miután megkapta a maga borítékját.

Papadimitriu Athina
Papadimitriu Athina  nem bírta magában tartani az örömhírt anno: “Felhatalmazásom nincs rá, de hadd meséljem el, nagymama leszek. Anna lányom már a felénél jár, végre a sok nő után lesz egy fiú is a családban.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top