Sztárok

Kétmillió forintért kap új fogakat MC Hawer

Nem múlt el nyomtalanul MC Hawer alkoholizmusa, a mulatós zenész állkapcsában még a csontot is pótolni kell, hogy helyre tudják állítani fogsorát.

Januárban, egy thaiföldi nyaraláson döntötte el MC Hawer, azaz Koczka Géza, hogy helyreállíttatja tönkrement fogsorát. “Volt egy felső hidam, ami még a repülőn kitört. Szerencsére Bangkokban minden sarkon van »fogszerész«, és visszaragasztották. Kár, hogy csak egy hétig tartott” – kezdte a zenész a Blikknek.

 

“Ez a piás múltam számlája. Konkrétan elittam a fogsorom. A fogmosást hanyagoltam, és valahányszor válaszút elé állított az akkori fogorvosom, hogy a gyökérkezelést vagy a húzást választom, mindig az utóbbi mellett döntöttem. Ennek az lett a következménye, hogy egészen az arcüregemig sorvadt el az állkapocscsontom” – mondja Koczka, aki több mint kétmillió forintot hagy a fogászaton.

FogászatON ????

A post shared by MC Hawer (@mchawerhivatalos) on

 

A csontosodás legalább féléves folyamat, addig MC Hawer kénytelen beérni egy ideiglenes protézissel. “Januárig nincs csajozás! Hacsak nem találok egy nőt, akit a protkó nem zavar. Ijesztően nézek ki protkó nélkül, de ez ezzel jár. Az viszont vigasztal, hogy már most látni, milyen fehér lesz a fogsorom. Szeretek mosolyogni, és hogy ez a színpadon is jól mutasson, a legfehérebb árnyalatot választottam” – mondja a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top