Sztárok

Újra együtt Keresztes Ildikó és volt férje

Újra az Edda basszusgitárosa, Kicska László menedzseli Keresztes Ildikó fellépéseit. A közös munka és a kapcsolat sem új, de egymásra találhat-e ismét a régi pár?

Hat éve tett pontot harminc éves kapcsolatuk végére Kicska László és Keresztes Ildikó. A zenész házaspár addig kiváló munkamegosztásban működött, az Edda basszusgitárosa felesége menedzsereként is dolgozott. A válás ugyan békésen zajlott, Keresztes Ildikó természetesen új képviselet után nézett.

Újra együtt Keresztes Ildikó és volt férje

A Blikk azonban megtudta, Keresztesék visszatértek a korábbi felállásra, egy olvasó ugyanis érdekes élményről számolt be a lapnak. “Szerettem volna elhívni Keresztes Ildikót egy rendezvényre fellépni. Felhívtam azt a menedzsert, aki az elmúlt öt évben szervezte az énekesnő koncertjeit, interjúit, és akinek a neve most is a hivatalos honlapon szerepel. Ő azonban meglepő választ adott, mégpedig azt, hogy már nem ő az illetékes, hanem Kicska László” – mondta az informátor. Keresztes korábbi menedzsere megerősítette a tényt, de mást nem mondott.

Keresztes és Kicska nem nyilatkozott a Blikknek a régi-új közös munkáról, ám a lap emlékeztet: Kicska egy éve szakított huszonnégy évvel fiatalabb barátnőjével, és azóta szingli.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top