Sztárok

Hajdú Péter: Ez teljesen normális

Nyilatkozott a NAV-vizsgálatról Hajdú Péter, miközben volt cégének ausztriai kapcsolatát is elkezdte felkutatni a hatóság.

Mint ismert, váratlan ellenőrzést tartott a TV2-nél a NAV Hajdú Péter korábbi szerződéseit vizsgálva. A producer Frizbi Entertainment Kft.-je 2014–15 környékén legalább négy műsort gyártott a csatornának több mint másfél milliárd forintért évente. A cég mérlegeiből a Bors szerint az olvasható ki, hogy Hajdú cége csupán egyszázalékos haszonnal dolgozott.

Hajdú Péter: ez teljesen normális

A lap úgy tudja, egy osztrák bank jelzése is a mostani NAV-vizsgálat alapja lehet. “Nem tudok arról, hogy bármilyen nyomozás folyna ellenem. Ausztriában soha nem volt semmilyen számlám. Ellenőrzés folyik az egyik volt cégemnél. Adóellenőrzés keretében az összes partneri szerződést bekérték. Ez normál eljárás keretében folyik. Ez teljesen normális. Hangsúlyozom, külföldön az én cégemnek nem volt számlája” – nyilatkozta Hajdú Péter.

A Bors információi szerint azonban Hajdú többször megfordult az osztrák pénzintézetben, és az adóhatóság is élénken vizsgálja ezt a vonalat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top