Sztárok

Durván kigyúrta magát Polyák Lilla vőlegénye, Gömöri András Máté

Polyák Lilla vőlegénye, a 24 éves Gömöri András Máté nagyon jó formában van. Korábban sem hanyagolta el a megjelenését, mégis látványos a változás.

A fiatal színész a színházi próbák mellett naponta többször is edz: falat mászik, íjászkodik és még konditerembe is jár. Máté jelentkezett a TV2 ősszel induló Ninja Warrior című műsorába, amit eddig a világon 6 ember teljesített. 

Prepare for the next challange 😉 Ninja Warrior Hungary…. Im comin'! #nwhungary #nwh2017 #tv2 #betyárninja #nwh #GAM

András Máté Gömöri (@gomoriandrasmate) által megosztott bejegyzés,

“Reggel 5-kor kelek, 6-ra a teremben vagyok. 8-ig edzek, 10-kor pedig már a színházban vagyok a próbakezdésen” – mondta a Ripost magazinban Gömöri András Máté. 

“Nem csak a színház, a díszletek és a fények vannak a központban, az is fontos, hogy a színésznek igénye legyen arra, hogy jól nézzen ki” – folytatta. Gömöri korábban is keményen diétázott és edzett, mert ahogy akkor is mondta, így érzi magát jól a bőrében. 

Megnézem
Összes kép (1)

Máté azt is elárulta, hogy a rengeteg munka és edzés mellett szeretne szerelmével, Polyák Lillával – akit egyébként nemrégiben el is jegyzett – elutazni egy kis időre nyaralni. 

#story #fivestar #awards #GAM #actorslife

András Máté Gömöri (@gomoriandrasmate) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top