Sztárok

VV Vivien és VV Soma a játék után közelebb került egymáshoz – Élet a valóságshow után

Mint ahogy több példa is mutatja, ha valaki igaz barátságokat köt a villaléte alatt, azt a valóságshow utáni életben is megtartja. De mi a helyzet a szerelmesekkel?

A Való Világ powered by Big Brother győztese, Soma és a második helyezett Vivien barátsága a villaélét után még szorosabb lett. Bár a bezártság miatt többször egymásnak estek a 10 hét alatt, a kapcsolatuk nem ingott meg, sőt, a játék után még jobb viszonyt ápolnak. Olyannyira, hogy Soma megígérte neki, hogy ha ő nevet a végén, a nyereményéből neki is jut majd. 

Vivienel nagy munkalatokba???????? Szep Napot nektek!???? #goodday

Farkas Soma / VV Soma (@frks22) által megosztott bejegyzés,

“Bár néha azt kívántam, hogy bárcsak végre megszabadulhassak Vivitől, miután kijöttünk, sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Sok közös programot szervezünk, és a villalakókon kívül is már sok közös barátunk van” – mondta a Story Extrában Soma, aki egyébként a VV-győzelem óta az Éjjel-nappal Budapest sztárjával, Lunával van együtt.

Bár VV Soma a győzelem előtt még sokszor hangoztatta, hogy Tivyvel életre szóló barátságot kötöttek, miután kijöttek a luxusbörtönből, már nem tartották a kapcsolatot.

Hasonló a helyzet Viviennel és Zsoltival, akik egymás támaszai voltak a villalét során, és bár a játék után még egy darabig posztoltak közös képeket, nemrégiben összevesztek, és már nem is állnak szóba egymással.

Aurelio azt mondja, a villában kötött barátságban hisz, de a szerelemben egyáltalán nem. Bár ő és Zsófi a játék után még több mint egy évig együtt voltak, a kapcsolatuk viharos véget ért. A most már műsorvezetővé avanzsált fiú azonban egy életre szóló barátságot kötött Zsoltival, akivel immár három éve jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

#szulinap #szulinapozas #samstagnacht #caversaccio #kelemen ❤️

Aurelio O. Caversaccio ???????????????????????? (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Mici és Krisztián az egyetlen olyan pár, akiknek a szerelme a való életet is kibírta, és immár fél éve a villán kívül is egy párt alkotnak. 

⛅????

VV????Krisztian Bracso™az igazi???? (@krisztianbracso_az_igazi) által megosztott bejegyzés,

 Az első valóságshow-bébi születésével történelmet írt a Farm két játékosa, Brigi és Gergő. A versenyzők már a show alatt is egy párt alkottak, és a játék után is együtt maradtak – sőt, Gergőéknek a napokban született meg első közös gyermekük.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top