Sztárok

Brad Pitt Sienna Millerrel flörtöl

Miután kiderült, hogy Angelina Jolie-val gajra ment a házassága, először Marion Cotillard-ral hozták hírbe, most pedig Sienna Millerrel a tavaly szeptember óta ismét facér Brad Pittet. A Glastonbury Fesztiválon látták őket együtt legutóbb.

A bulvármédia számára is nehéz elképzelni, hogy a világ egyik legnépszerűbb férfija ne találjon magának párt, miután szakított a világ egyik legvonzóbb nőjével. Ezért rendszeresek a találgatások, hogy az Angelina Jolie-val való tönkrement házassága után kivel fog összejönni Brad Pitt.

A legutóbbi pletykák szerint Sienna Millerrel (Alfie, Casanova, Csillagpor, A szerelem határai), mert korábban Pittet a színésznővel látták együtt vacsorázni, legutóbb pedig állítólag a Glastonbury Fesztiválon andalogtak egymás oldalán. 

Brad Pitt Sienna Millerrel kavar Jolie után?

Sienna Miller ugyanakkor az őt Brad Pitt-tel elsőként hírbe hozó Page Six nevű magazinnak azt nyilatkozta, hogy még válaszra sem méltatja az efféle pletykákat, amelyeknek nincs valóságalapjuk. 

A 35 éves Millert először áprilisban látták együtt az 53 színésszel meghittebb hangulatban egy Los Angeles-i étteremben, ami azonban lehetett egy sima munkavacsora is, hiszen Pitt produkciós cégének (Plan B) megbízásából készül a The Lost City of Z című film, amelyben Miller főszerepet játsszik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top