Sztárok

Harry herceg hátat akart fordítani a királyi családnak

Harry herceg, aki a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, szeretné átvezetni a monarchia intézményét a XXI. századba. Bátyjával, Vilmos herceggel együtt biztosítani akarja, hogy a monarchia tartósan fennmaradjon.

Harry herceg szerint a brit monarchiát korszerűsíteni kell, hogy megfeleljen a XXI. század digitális korszakának. II. Erzsébet királynő unokája – aki anyja ékszerével jegyzi el kedvesét – a vele készült, vasárnap megjelent interjúban felfedi azt is, hogy volt idő, amikor hátat akart fordítani a királyi családnak.

A Mail on Sunday című konzervatív vasárnapi brit lap által közölt beszélgetésben a 32 éves herceg, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban, kijelenti: bátyjával, Vilmossal együtt – aki majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz – szeretnék átvezetni a monarchia intézményét a XXI. századba. A korábban az összeomlás szélére került Harry herceg szerint ő és Vilmos biztosítani akarja, hogy a monarchia tartósan fennmaradjon. Úgy érzik, hogy a brit lakosságnak és a világnak szüksége van az ilyesféle intézményekre, de a brit monarchia nem működhet úgy tovább, ahogy a királynő uralkodásának eddigi évtizedei alatt. A herceg szerint ezért lesznek változások.

Harry herceg hátat akart fordítani a királyi családnak

A világ gyorsan halad, különösen a közösségi média befolyása miatt, így ő és Vilmos a monarchia korszerűsítésén dolgozik. Harry erről nem árult el részleteket, csak annyit mondott, hogy mindezt nem saját magukért csinálják, hanem az emberek javára és a monarchia érdekében. Elárulta azt is, hogy volt olyan időszak, amikor ki akart lépni a királyi családból, és “hétköznapi életet” akart volna élni, otthagyva az őt körülvevő díszpompát és fényűzést az összes többi kiváltsággal együtt. Végül úgy döntött, hogy marad, és megpróbál valamilyen értelmes szerepet találni magának. A “menekülés” legjobb módját a hadsereg kínálta, ahol tíz évet töltött, és kétszer is megjárta az afganisztáni frontot. 

Harry herceg hátat akart fordítani a királyi családnak

Leszerelése után sem szakított a hadsereggel: életcéljává tette a tűzvonalban megsérült katonák intézményes megsegítését, beleértve fizikai és mentális sérüléseik kezelésének támogatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top