Sztárok

Színházban érte baleset Fehér Tibort

Fehér Tibor az RTL Klub Reggeli című adásának műsorvezetése mellett a színházat sem hanyagolja: a Nemzetiben havonta 12-13 alkalommal látható. A baleset is ott érte.

A héten debütált az RTL Klub Reggeli új házigazdája, Fehér Tibor. A Nemzeti Színház művésze – akinek egyébként régi vágya volt a műsorvezetés – jól vette az első akadályokat – írja a Bors.

Az első reggelt nagyon vártam. Jófajta izgalom, izgatottság volt bennem, mint ahogy mindig, amikor színpadra lépek. Éreztem, hogy azért még a műsor elején voltak problémák, egy kicsit akadozott, de a felénél sikerült ellazulnom, és már én is élveztem” – vallotta be Fehér Tibor, aki kvíz- és esti beszélgetős műsorokat is szívesen vezetne.

A Reggeli új műsorvezetője egyébként azt is elárulta, hogy baleset érte a Nemzeti Színházban: porckorongsérvet szenvedett, de megúszta a műtétet. “A Szentivánéji álomban volt egy négyméteres ugrásom. Éreztem, hogy valami nem stimmel. (…) Kocsival vittek kórházba, egy hétig voltam infúziókúrán” – mondta el a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top