Sztárok

Szabó Zsófi a gyerekvállalás miatt diétázik

A műsorvezető szigorú diétával és rengeteg mozgással gyógyult ki anyagcserezavarából, ami a teherbeesését is veszélyeztette. Most végre az utolsó akadály is elhárult a gyerekvállalás útjából.

Miután Szabó Zsófi férjhez ment, egymás után kapta azokat a kérdéseket, amik azt firtatták, vajon tervezik-e már a családalapítást. Az RTL Klub műsorvezetője sokáig udvariasan hárította az érdeklődést, végül elárulta, nem feltétlenül az ő akaratuk fog a gyermekvállalás kérdésében dönteni, ugyanis egy ma már népbetegségnek számító szénhidrátanyagcsere-zavarban szenved, ami hatással van a teherbeesésre is.

Szabó Zsófi a gyerekvállalás miatt diétázik

A betegség, ami tulajdonképpen a II. típusú cukorbetegség előszobája, nagyon megrémítette a műsorvezetőt. A Bors című bulvárlapnak elmondta, félt a cukorbetegség szövődményeitől és attól, hogy talán majd folyamatosan injekcióznia kell magát. “Semmiképpen nem akartam elérni ezt az állapotot. Eldöntöttem, hogy meg fogok gyógyulni” – mondta Zsófi.

A műsorvezető orvosa javaslatára gyógyszereket kezdett szedni, miközben szigorú diétát és mozgástervet követett. Kitartásának hála, mára elhagyhatta a gyógyszereket. “A betegség rádöbbentett, hogy nem csak a testemet, a lelkemet is ápolni kell. Ma már nem azért diétázom, hogy csinos legyek, az egészségem a tét” – mondta Szabó Zsófi, majd hozzátette, sokan kértek tőle tanácsot az ügyben, és örül, ha őt látva többen betartják majd a diétájukat.

Olvass még többet Szabó Zsófiról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top