Sztárok

Pápai Joci: 13 éve nem alszom a feleségemmel

Pápai Joci a tériszonya ellenére felült az Erzsébet téri óriáskerékre, és exkluzív interjút adott nekünk a levegőből. Elmesélte, hogy még egy szöget sem tud a falba verni, mert világéletében a zenészi pályára készült. Sok év után is őrülten szerelmes a feleségébe, habár már rég aludtak kettesben. Magyarország jelenleg leghíresebb hangja elárulta azt is, kikért énekelt, amikor Kijevben felállt az Eurovízió döntőjének színpadára.

“Most már kezd sok lenni, ami körülvesz” – céloz az interjúban az énekes arra, hogy A Dal megnyerése, majd az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntője óta hatalmas a médiafelhajtás körülötte. Ugyanakkor örül neki, hogy a gyerekeit még nem érdeklik az apjuk sikerei, és ő sem szeretne a sikertől elszállni, próbál megmaradni annak a vidéki srácnak, aki mindig is volt. A budapesti élet sem vonzza különösebben, szinte kizárt, hogy a családjával Tatáról egyszer felköltözzenek.

Pápai Jocit bármiről kérdezhettük
Pápai Jocit bármiről kérdezhettük

A Pápai Jocival forgatott videónkból kiderül, hogy a popsztár még mindig nagyon szerelmes a feleségébe, aki meglehetősen jól kezeli, hogy Joci koncertjein a közönség 75 százaléka általában rajongó, sikoltozó nőkből áll. Noha – teszi hozzá – a harmonikus családi élet azzal is együtt jár, hogy a kisebbik, hatéves gyerekük követi a tesója példáját, és még mindig a szülői ágyban alszik. “Emiatt én 13 éve nem alszom a feleségemmel, már rég aludtuk együtt egy éjszakát” – mesélt az Anitával közös életéről Pápai. 

A kínos cigányozós címlapi ügyre is kitért Pápai Joci: szerinte Magyarország egy nagyon konzervatív ország, úgyhogy mindenképpen nagy győzelemnek tartja, hogy romaként nyerte meg A Dalt, és jutott ki Kijevbe. Joci az Eurovízión egyébként nemcsak a cigányokért vagy a magyarokért, hanem az összes kisebbségért, a szegényekért énekelt, mert neki is rengeteget kellett küzdenie, hogy odajusson, ahol most tart.

A teljes interjút itt tudod megnézni:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top