Sztárok

Aggódnak a szülei Koroknyai Virágért, a Miss World Hungary győzteséért

Hazalátogatott a Miss World Hungary 2017 győztese, Koroknyai Virág. A szülei beszéltek az aggodalmaikról, féltik a lányukat.

Koroknyai Virág hazament a szüleihez. Édesanyja, Ágnes és édesapja, Tamás mellett Virág kutyája, Málna is rohant üdvözölni őt. A szépségirálynő szülei nem igazán tudják, hogy örüljenek-e a lányuk győzelmének.

“Felemás az érzés. A siker meg a munka boldogság, hogy mindez eredményes volt, de ez a sok pocskondiázás, ez nem. Már kívülről tudom azt a nagyjából 50 kommentet, amit egy bizonyos kör ír. Ezeket el is mondom a lányoknak, de Virágnál mintha a falnak beszélnék” – foglalta össze Virág édesapja, akitől lánya vette át a szót.

“A kommentek még több erőt adnak, hogy csak azért is megmutassam majd a döntőn Kínában. Ha mindenki ajnározna, akkor annyira nem érdekelne ez az egész. Amikor anyáék feljöttek hozzám a színpadra a show után, odasúgta a fülembe, hogy ennek örülnöm kellene?” – mondta Koroknyai Virág a Blikknek.

“Nem, nem. Azt mondtam, hogy nem tudom, hogy most örüljek-e. Szerintem engem zavar legjobban ez az egész. Ez a felhajtás, az állandó szereplések és az, hogy egy hónapig nem látom, amíg Kínában lesz” – reagált a Miss World Hungary győztesének édesanyja, Ágnes.

Aggódnak a szülei Koroknyai Virágért, a Miss World Hungary győzteséért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top