Sztárok

Kerényi Miklós Gábor fél, hogy fia tönkreteszi magát

Kerényi Miklós Gábor fia, Kerényi Miklós Dávid az apja szerint túl veszélyes dologra vállalkozik: részt vesz a Ninja Warrior játékában.

Aggódik fia egészségért Kerényi Miklós Gábor. Balettművész gyermeke, Kerényi Miklós Dávid ugyanis úgy döntött, elindul a Ninja Warrior játékában. A TV2 nagyszabású show-jában a játékosoknak egy nehéz akadálypályán kell végigmenniük, sokszor a teljesítőképességük szélén lavírozva. Szerinte a fia komoly kockázatot vállal azzal, hogy az Opera magántáncosaként elindul a megméretésen, félti őt egy olyan sérüléstől, amely veszélyeztetheti a karrierjét.

“Mindig is büszke voltam a gyerekeimre, támogattam őket, de aggódom, hiszen ez a verseny szélsőségesen megterhelő a résztvevők számára, és féltem, nehogy megsérüljön. Igaz, balettművészként is komoly a fizikai megterhelés, amely éri, de azt a mozgást már ismeri” – mondta a Blikknek.

A balettművész elárulta, tudja, mire vállalkozott. “Jól be kell melegíteni, és nem szabad belemenni olyan helyzetekbe, amelyek sérülést okozhatnak. Ennyi év balett után már van egy olyan testtudatom, amely segítségével tudok erre figyelni” – mondta Kerényi Miklós Dávid.

Kerényi Miklós Gábor fél, hogy fia tönkreteszi magát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top