Sztárok

A 46 éves Gaál Noémi fürdőruhában feszít a címlapon, és nagyon jól teszi

Elképesztően jó formában van Gaál Noémi, és ezt most egy magazin címlapján is láthatod. A 46 éves időjósról a BEST legfrissebb számához exkluzív bikinis képeket is készültek.

Lássuk be, nem véletlen, hogy Gaál Noémit a legszexibb időjósok közé válogatta a brit Daily Star. A BEST magazin exkluzív fürdőruhás fotósorozatát elnézve inkább az a meglepő, hogy Gaál Noémi hosszú évek óta most először visel bikinit. 

“Legalább tíz éve nem mutattam meg magam bikiniben. Sokat változott a testem, de ez nem jelenti azt, hogy most kevésbé szeretném magam, mint húszéves koromban” – mesélte a magazinnak az időjós, majd hozzátette: “Persze jó lenne néha újra 25 évesnek lenni.”  

A BEST fotóin csupa mosoly az időjós, és ha nem tudnánk, milyen nehéz hónapok vannak mögötte, akkor azt mondanánk, hogy csak a megszokott formáját hozza. Gaál Noémi a kirúgása óta sokat változott, és a magazinnak azt is elmesélte, milyen új Noémit kaptak a szerettei. 

Gaál Noémi mesés címlaplány ebben a rafinált fürdőruhában
Gaál Noémi mesés címlaplány ebben a rafinált fürdőruhában

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top