Sztárok

Várkonyi Andrea: Most visszavághatok Gábornak

Hol van már az a visszafogott Várkonyi Andrea, akit a Tények idején megismertünk? A Micsoda nők! című műsorában sokszor olyan intimitásokat árul el magáról és a családjáról, amelyek azért meglepik a nézőket. Mintha egészen új életet kezdett volna.

Ahogy a Story magazin fogalmazott: ha nem tudnánk, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor hosszú évek óta harmonikus kapcsolatban élnek, azt hihetnénk, hogy a Micsoda nők! műsorvezetője minden téren új korszakot nyitott az életében. 

Várkonyi Andrea
Várkonyi Andrea sok arcát megmutatta már az utóbbi időben 
fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

“Szó sincs erről. De az tény, hogy amíg a Tényeket vezettem, sok kritika ért. Azt mondták: hideg vagyok, kimért, és sosem mosolygok. Akkor muszáj volt bizonyos határokat megtartani” – magyarázta Várkonyi, aki a Micsoda nők! adásaiban élvezi a pikáns helyzeteket is és azt, hogy végre megmutathatja, nem egy prűd nő.

Ritka, hogy együtt láthatjuk az egész családot, sem Várkonyi Andrea, sem Bochkor Gábor nem posztolja tele a közösségi oldalakat
Ritka, hogy együtt láthatjuk az egész családot, sem Várkonyi Andrea, sem Bochkor Gábor nem posztolja tele a közösségi oldalakat
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

“Ugyanúgy beszélek magamról, mint a vendégek, ugyanúgy hozzáteszem mindenhez a saját véleményemet. Örülök is ennek, mert Gábor eddig a rádióban beszélte ki az életünket, én meg csak SMS-ben tudtam neki reagálni. Most visszavághatok végre, és megmutathatom az érem másik oldalát.”

Hogy pontosan mit ért ez alatt Várkonyi Andrea, az a Storyból kiderül. 

Várkonyi Andrea: most visszavághatok Gábornak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top