Sztárok

Lagzi Lajcsi reagált a vádakra

Lagzi Lajcsi szerint be akarják őt feketíteni a bírósági tárgyalás kezdete előtt. Reagált az ATV-ben nyilatkozó ügyész szavaira.

Az ügyész nyilatkozott az ATV-nek. Elmondta, hogy 2014-ben érkeztek ki az ellenőrök a zenészhez, hogy megnézzék a rejtett bekötéseket a tatai apartmanházban. A hatóságok állítják: a revizorok pénzt kaptak azért, hogy tekintsenek el az ellenőrzéstől. és azt is mondta, Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot.

Most Lagzi Lajcsi is reagált minderre. “Nincs miért magyarázkodnom! Az, hogy az ügyészség a sajtón keresztül próbál hazugságokat szivárogtatni, meglehetősen különös az Európai Unióban, de már megszoktam, hogy elfogultak az ügyemben. Ezekkel a vádakkal engem soha nem szembesítettek” – mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki úgy véli, be akarják feketíteni a bírósági tárgyalás kezdete előtt. “Ez is csak azt bizonyítja, hogy nincs semmi a kezükben. Természetesen nem loptam semmit, és a revizorokat sem vesztegettem meg. Az ellenőrökkel soha nem találkoztam, amikor kijöttek, akkor egy szobába, az informatikai központba nem engedtük be őket” – mondta Lajcsi. 

Lagzi Lajcsi reagált a vádakra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top