Sztárok

Hajós András letaszítja a trónról Kasszás Erzsit? Döntsd el, ki a jobb!

Reklámszerepet vállalt Hajós András. Korábban már egy csokoládét is népszerűsített az előadó, most azonban egy bűnmegelőzéssel kapcsolatos oktatófilmhez adta az arcát. Sőt még a hűtőbe is bebújt!

“Útjára indult a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács oktatófilmje, amely a vagyonvédelem és a lakásbiztonság fontosságát hangsúlyozza. A szpot főszereplője, zeneszerzője és szövegírója Hajós András, aki egy elképzelt betörés jeleneteit közvetítve dzsinnként röpköd a filmben, és arra ösztökéli a nézőket, hogy gondolják át otthonuk biztonságát a nyár elején, tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket, és ne kövessék el azokat a hibákat, amelyek gyakran betöréshez vezetnek” – áll az NBT közleményében.

Ez önmagában legalább annyira szürreálisnak tűnik, mint Balázs Andrea színésznő ténykedései Kasszás Erzsiként. Lehet, hogy Hajós most letaszítja őt a trónról? Hogy eldönthessétek, nézzétek meg a kisfilmet!

És Erzsire emlékeztek még?

Nektek ki tetszik jobban: Hajós vagy Kasszás Erzsi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top