Sztárok

Demcsák Zsuzsa nagy bejelentéseket tett

Demcsák Zsuzsa bejelentések sorozatával lepte meg a közönséget. Rá­adásul csupa jó hírrel szolgált magánéleti és munkafronton egyaránt.

Megfordult a világ Demcsák Zsuzsával, amióta távozott a TV2-től: rátalált a szerelem, édesapja meggyógyult, és átigazolt az ATV-hez.

Az Esti Frízbi felvételén Hajdú Péternek elmondta, hogy  az új párja civil, és a baráti társaságából ismeri, kapcsolatuk idővel alakult át szerelemmé. Már a gyerekeinek is bemutatta a férfit – áll a Blikkben. Demcsék Zsuzsa további jó hírekkel is szolgált, édesapja meggyógyult súlyos betegségéből, ami nagyon megnehezítette az elmúlt időszakot az egész családja számára.

És ami a munkát illeti, Demcsák Zsuzsa az ATV-nél folytatja a tévés karrierjét. “Zsuzsa olyan feladatot kapott, ami részben más, mint amit a Mokkában csinált. Szakmailag rendkívül izgalmas kihívás vár rá, a karrierje szempontjából minőségi ugrás” – mondta a Borsnak dr. Németh Szilárd, a csatorna hírigazgató-vezérigazgatóhelyettese, de azt nem árulta el, hogy melyik műsorban láthatjuk a műsorvezetőt. A Velvet információi szerint Demcsák Zsuzsa az Egyenes Beszéd című műsorhoz szegődött. 

Demcsák Zsuzsa nagy bejelentéseket tett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top