Sztárok

Tvrtko levette oldaláról a balhés Trump-képet, és megszólalt az ügyben

Tegnap hatalmas kommentcunamit indított Vujity Tvrtko új fotója a közösségi oldalán, amelyen Donald Trump autogramkártyája látható. Bár a műsorvezető eltávolította a bejegyzést, továbbra is forrnak körülötte az indulatok.

Bár Vujity Tvrtko már egy éve Amerikában él, gyakran oszt meg olyan tartalmakat a közösségi oldalán, amikkel felhívja magára a figyelmet. Ott volt többek között Donald Trump beiktató beszédén, előtte pedig azzal kavarta fel az állóvizet, hogy beszólt Berkinek, és ezért kirúgták a Mokkából.

Most ismét magyarázkodni kényszerül, hiszen tegnap megosztott egy képet, amelyen Donald Trump és az ő személyre szabott aláírása látható. Bár a posztot már törölte, úgy gondolta, szükséges a magyarázat, így egy újabb bejegyzés született. Érdekes módon 2 órával az után, hogy kikerült, ez sem elérhető már. 

“Akaratomon kívül egészen biztosan megdöntöttem az egyetlen betű nélküli Facebook-poszt indulatgerjesztési világrekordját. Ámulva-bámulva néztem/néztük, hogy egy minden kommentár nélküli kép mennyi összeesküvés-elméletet, majd indulatot, haragot tud kiváltani” – írta Tvrtko

Tvrtko nemcsak a közösségi oldalán, de a Reggeli Show-ban, Sebestyén Balázséknak is beszélt az ügyről. “A legjobb barátom, aki egyben Amerikában a szomszédom is, egy kerti parti után nyomta a kezembe ezt az autogramkártyát. Sötét volt, nem láttam, csak akkor szembesültem vele, amikor hazaértem. Ez volt az búcsúajándéka” – magyarázta az ATV leendő műsorvezetője. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top