Sztárok

Terhesen sátorozik Szinetár Dóra

Sátortáborba utazott Szinetár Dóra, aki őszre várja harmadik gyermekét. A színésznő nem akarja túlmisztifikálni a terhesség állapotát, így abból sem csinál gondot, hogy matracon kell aludnia.

Szinetár Dóra kislányának iskolájában régóta szokás, hogy minden nyáron művészeti sátortábort szerveznek, amit a színésznő már idén is nagyon várt. Annak ellenére, hogy várandós, nem volt kérdés számára, hogy részt vesz ezen a programon. Rajongói oldalán már képeket is megosztott az idei sátorozásról.

“A kislányom iskolájában van egy zenekar, a Magonc, amely minden nyárra sátortábort szervez. Oda is elmegyünk a férjemmel, és a két kisebbik gyermekünkkel, nem hiszem, hogy  probléma, ha matracon kell aludnom.  A melegtől sem tartok, sokkal jobban érzem magam kánikulában, mint zimankóban” – mesélte még indulás előtt Szinetár a Story magazin nyári különszámában

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán ma is olyan szerelmesek egymásba, mint a kapcsolatuk elején
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán ma is olyan szerelmesek egymásba, mint a kapcsolatuk elején

Dóri és férje, Makranczi Zalán ráadásul éppen most ünnepelték kapcsolatuk ötödik évfordulóját. Dóri erről is érzelmesen nyilatkozott egyik posztjában. “Ma 5 éve, hogy a Jóisten összehozott Vele. Azóta tudom, mi a Nyugalom, a Bizonyosság, úgy, hogy mindezek mellett igenis létezik Szenvedély és Szerelem! Végtelen hálát érzek, hogy ez megtörténhetett velem. Velünk. És kérem a Jóistent, hogy segítsen nekünk megtartani, örökkön örökké. Hiszem, hogy így lesz. Az elmúlt 5 évben ez soha, egyetlen pillanatra sem volt kérdés…” – írta a kismama a szerelmes fotókhoz, amelyeket Szinetár Dóráék szívesen megosztottak a rajongókkal. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top