Sztárok

Megszületett Kozák Danuta kislánya

Az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó, Kozák Danuta örömhírt jelentett be a Facebook-oldalán: hajnali fél egykor világra jött a kisbabája, Zora. Anya és a pici is jól vannak.

Szerdára virradóra, 53 centivel és 3140 grammal megszületett Kozák Danuta gyermeke, Zora. A sportoló azonnal posztolt is egy képet az új családtagról azzal a kommenttel, hogy ő is és a kislánya is jól vannak, az apuka pedig nagyon büszke.

Kislánya anyakönyvezett neve Somogyi Zoé lett, a gyerek édesapja pedig Somogyi Béla, aki Kozák férje és edzője is egyben.

Az olimpiai kajakozó terhessége alatt is szorgosan posztolgatott a Facebookján, itt osztotta meg a követőivel többek között azt is, hogy férjével fontosnak tartották, hogy eltároltassák a köldökzsinórvérből és a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ezzel biztosítva a gyerekük számára egy esetleges későbbi, fájdalmas orvosi beavatkozás elkerülését. 

A kislány sportos életmódjáról is már jó előre gondoskodtak, legalábbis Zora futócipőjét már beszerezték.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top