Sztárok

Kovács Patrícia: a Vőlegény miatt is jó formában kell lennie

Kovács Patrícia nem sokat pihen idén nyáron. Forgat, próbálja a Vőlegényt, és fellép a balatonföldvári Kultkikötőben is. A testedzésről azonban nem mond le a sok elfoglaltság mellett sem, azt mondja, megszerette ezt az egészséges életformát.

Kovács Patríciát nemcsak a színház rajongók szeretik, de az RTL Klub Válótársak című sorozatában is sokan szurkoltak annak, hogy minél tovább maradjon meg a karaktere. Tavaly többek közt az RTL-forgatás miatt volt sűrű a nyara, és idén sem unatkozik, az biztos. 

“Van a családnak egy pici szántódi nyaralója, de én lényegében idén nyáron akkor vagyok a Balatonon, amikor Földváron a Kultkikötőben és Keszthelyen játszom” – mesélt a nyaráról a Kovács Patrícia az NLCafénak.

Kovács Patrícia
Kovács Patrícia próbálja a Vőlegényt

“Július 7-én van a Vőlegény bemutatója, Földváron is játsszuk majd augusztus 19-én, és filmet is forgatok, így nem sok idő marad a pihenésre. A kislányom a férjemmel és az anyukámmal lesz sokat Szántódon. A sűrű nyári beosztásért cserébe lazább tavaszom volt, és ősszel is lesz majd időm pihenni.”

Patrícián nem látszik meg, ha nehezebb időszaka van, ugyanolyan mosolygós és energikus, mintha heteket pihent volna. Elmesélte, mostanában tudatosan figyel arra, hogy formában maradjon a sok munka mellett is.

Kovács Patrícia hamarosan A vőlegény című darabban látható
Kovács Patrícia hamarosan a Vőlegény című darabban látható

“Az elmúlt évben tudatosan sportoltam, rengeteget jártam tornára, kipróbáltam a trx-et, pilates- és fittballedzéseim is voltak. Nagyon sok gyakorlatot sikerült elsajátítanom, amiket nem csak a teremben lehet elvégezni. Úgy fogok forgatni járni, hogy lesz nálam kislabda, erősítőkötél, súlyzó. Annyit dolgoztam azon, hogy jó formába kerüljek, hogy úgy érzem, ezt most muszáj megtartanom. Testben és lélekben is nagyon megterhelő egy két hónapos forgatás, és úgy kell formában maradnom, hogy nem lesz időm edzeni járni.”

Patrícia szívén viseli a speciális igényűek ügyét, támogatja őket, és sokszor felhívta már a figyelmet a gondjaikra. 

“A Suhanj! Alapítvány akadálymentes, integratív edzőtermében, a Suhanj! Fitnessben tanult pilatesgyakorlatokkal a forgatás szüneteiben is elüthetem az időt, a Vőlegény próbaszünetében pedig néha plankelve hallgatom az instrukciókat. Minden kis szabadidőmben ügyelek erre. Nagyon megszerettem ezt az életformát.”

Kovács Patrícia
Kovács Patrícia megszerette a sportos életmódot

A színésznő legközelebb az Orlai Produkció Bocs, félrement! című komédiájában látható majd június 24-én este Balatonföldváron, a Kultkikötőben. “Nagyon mai és iszonyatosan szórakoztató történet” – mondja az előadás kapcsán Kovács Patrícia.

A mai világban szinte mindenki volt megcsalt, volt szerető, ment félre e-mailje. Nagyon érdekesek a megjelenített karakterek, szeptember óta sokadjára játsszuk az előadást, őrületes siker! Minőségi szórakoztatás lesz, amit művelünk majd.”

 

Kovács Patrícia hozzátette azt is, hogy az internet nem felejt. “Laptopokkal, táblagépekkel, telefonokkal élünk. Ha valaki megnézi ezt az előadást, lehet, hogy kicsit körültekintőbben netezik majd ezentúl.”

Kovács Patrícia
Kovács Patrícia a Bocs, félrement! című darabban

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top