Sztárok

Sarka Kata cáfolja a vádakat

Húszéves és szőkésbarna lány, Koroknyai Virág nyerte a Miss World Hungary 2017 címet. Sokak szerint azonban bunda volt a szépségverseny, erre reagált Sarka Kata.

Koroknyai Virág korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették. “Még fel sem fogtam, hogy győztem, kell egy pici idő ehhez” – mondta még a műsor színpadán Virág a Bors munkatársának, hozzátéve: mindent megtesz majd, hogy sikeres legyen a világversenyen is. “A hátrányos helyzetű gyerekeken szeretnék majd segíteni, mint eddig is” – emelte ki.

Alig ért véget a döntő, sokan máris bundát kiáltanak a szépségverseny Facebook-oldalán. Többen nem Koroknyai Virág, hanem a közönségdíjas Viczián Viktória fejére tették volna a koronát. Tudni vélik, hogy a győztes baráti kapcsolatot ápol a licenctulajdonos Sarka Katával, mint ahogy azt is, hogy Virág barátja, Topic Rocco a zsűriben ülve pontozott. “Az Instagram-profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon…” – írják sokan.

 A lap megkereste Sarka Katát, a verseny licencének társtulajdonosát, aki cáfolta a vádakat. “Virág nem barátnőm, mint ahogy a korábbi győztesek sem voltak azok. Tényleg szerepelünk közös képeken, ám ezek jóval korábban készültek, Virág ugyanis két éve már jelentkezett a szépségversenyre, és az akkori nyereménye az volt, hogy részt vehetett azon a divatbemutatón, amin én is. Akkor fotóztak le minket. Az sem állja meg a helyét, hogy a barátja ült a zsűriben. Virág és Rocco évekkel ezelőtt valóban együtt jártak, de már régen nincsenek együtt. Azóta a fiúnak új párja van. Szóval inkább hátrány, mint előny az, ha a valakit az exe zsűriz” – mondta Sarka Kata, aki szerint minden szempontból feddhetetlen előéletű lány fejére került a korona.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top