Sztárok

Kiss Ramóna és vőlegénye, Lékai Máté szerelmes képei

Nem ők az a sztárpár, akik állandóan szerepelnek, sőt! Nehéz volt összevadászni a róluk megjelent közös képeket, de íme Kiss Ramóna és a vőlegénye, Lékai Máté.

Kiss Ramóna és Lékai Máté eljegyzéséről egyelőre nem derültek ki részletek, az X-Faktor műsorvezetője jelenleg nem kívánt ezzel kapcsolatban semmit sem mondani.  

Mindez mondjuk nem is meglepő. Idén februárban sem voltak bőbeszédűek, amikor kiderült, hogy Ramóna a nála négy évvel fiatalabb Lékaival jár.

“Csak megerősíteni tudom a hírt, ez egy valós kapcsolat” – mondta Ramóna, míg Lékai Máté ennél egy picivel többet mondott: “Valóban régóta ismerjük egymást, de egy hónapja vagyunk együtt. A távolság nem akadály, ez két emberen múlik, megoldjuk.” 

Akkor az is újdonság volt sokaknak, hogy milyen jóképű a kézilabdás:

Megnézem
Összes kép (1)

Közös képekről akkor még szó sem volt, azóta sem sokat tettek közzé. Kiss Ramóna és a vőlegénye oldalán csak ezeket osztották meg a rajongóikkal, sőt Lékai oldalán több kép bukkant fel, mint a színésznő közösségi oldalain. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top