Sztárok

10 mutatós kép és 7 tény Fehér Tiborról, a Reggeli új műsorvezetőjéről

A Nemzeti Színház fiatal tehetsége, Fehér Tibor lesz a Reggeli új műsorvezetője az RTL Klubon. Ismerjétek meg őt egy kicsit közelebbről, hiszen mostantól mindennapos vendég lesz az otthonokban.

Ő maga is azzal viccelődött az első reggelén, hogy biztosan sokan kérdezik a neve hallatán: ki ez a Fehér Tibor?  

Fehér Tibor az RTl Klub Reggeliben Pellerék váltótársa lesz
Fehér Tibor az RTl Klub Reggeliben Pellerék váltótársa lesz

Összeszedtünk az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdájáról 7 adatot:

  1. Eredetileg focistának készült.
  2. Akkor határozta el, hogy színész lesz, amikor megnézte az Operettszínházban az Elisabeth című musicalt, és úgy érezte, fel akar rohanni a színpadra, mert neki ott a helye.
  3. 2016 januárjában a színpadról szállították kórházba. Fehér Tibor a Szentivánéji álom előadása alatt lett rosszul. Kiújult porckorongsérve okozta a problémát, ami miatt nem tudott tovább játszani.
  4. Többek között ő Liam Hamsworth, Kit Harrington és Zac Efron magyar hangja.
    7 dolog, amit nem tudott a Reggeli új műsorvezetőjéről, Fehér Tiborról
  5. Az egyébként macsó srác az Ahogy tetszik című előadásban női szerepet alakított.
  6. Két napja, június 18-án ünnepelte a 29. születésnapját.
  7. A Csak színház és más semmi című sorozatban ő játszotta a szexi, fiatal restaurátort, aki megdobogtatta a színházigazgató feleségének szívét.

A Reggeli műsorvezetése Fehér Tibornak is új feladat, de az már most biztos, hogy a női nézőket elvarázsolta, a neten sok helyen méltatják a külsejét. A fotókat elnézve azért nem is csoda. 

9 kép Fehér Tiborról, kattints a galériánkra: 

Megnézem
Összes kép (1)

Fehér Tibor bemutatkozása remekül sikerült, nagyon rutinosan csinálta végig az első reggelt, nem érződött, hogy izgulna, átjött a humora is. 

“Ha én vagyok a házigazda, akkor dukál mellém egy háziasszony. Ők rendszerint váltakozni fognak, mindennap kapok egy új partnerhölgyet. Szóval ez számomra is egy igazán izgalmas feladat” – mondta a Reggeliben a bemutatkozáskor 

Nézd meg az első szereplését a RTL Klub reggeli műsorában, ahol Eke Angélával kezdett:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top