Viczián Viktóriának kellett volna megnyernie a Miss World Hungaryt – te mit gondolsz?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Mindenkinek más a szép, és amikor egy szépségversenyen királynőt hirdetnek, mindig akad olyan, aki nem ért egyet a végeredménnyel. Koroknyai Virág esetében sincs másképp, sokan például Viczián Viktóriát jobb Miss World Hungarynek gondolják.
2017. 06. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ahogy a Magyarország szépe zsűrijéből többen is elmondták: a szépség relatív és mindenkinek más szempontok alapján döntötte el, ki lenne számára az ideális Miss World Hungary 2017-ben.  

 A közönség is választhatott a lányok közül, és Koroknyai Virág nem is került fel a top4 közé a műsor alatt, viszont az első udvarhölgye, Viczián Viktória igen. Sőt, végül ő nyerte meg a szavazást is. 

Korábban, a Magyarország Szépe házi versenyen a Miss BeautyFace díjat is bezsebelhette, és a jelek szerint sokan őt küldenék Kínába a Miss Worldre. „Nekünk Viki a királynő” – írták többen is a Facebook-képek hozzászólásaiban. 

Viczián Viktória a Magyarország Szépe felkészítő táborban nyert házi versenyt - sokan Miss Wolrd Hungaryt látják benne
Viczián Viktória a Magyarország Szépe felkészítő táborban nyert házi versenyt – sokan Miss Wolrd Hungaryt látják benne

De kíváncsiak vagyunk a te véleményedre, mi lenne, ha a két lány közül kellene döntened. Ha rajtad múlott volna, vajon te is Koroknyai Virágot választod Miss World Hungarynek, vagy inkább Viczián Viktória fejére tennéd a koronát? 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus