Sztárok

Csodaszép képek Koroknyai Virágról, a Miss World Hungary 2017 győzteséről

Tegnap a Magyarország Szépe választáson Koroknyai Virág fejére került a korona. Az idei Miss Wold Hungary már otthonosan mozgott a versenyen, hiszen nem először indult.

Koroknyai Virág 2015-ben már indult a Magyarország Szépe versenyen, de akkor nem került a fejére korona. Viszont az biztos, hogy remek tapasztalat volt és jó “bemelegítés” az idei szépségversenyre. Ráadásul, elég ha megnézed a galériát, és látod, milyen remekül érezte magát.

Megnézem
Összes kép (1)

Valahogy az elmúlt évek nem kedveztek a szőkés, világos hajú lányoknak, és ahogy Tatár Csilla is megjegyezte a műsorban, az idei év kivétel. Koroknyai Virág csak mosolygott ezen a megjegyzésen. 

Miss World Hungary 2017 győztese, Koroknyai Virág és az udvarhölgyei,
Miss World Hungary 2017 győztese, Koroknyai Virág és az udvarhölgyei, Viczián Viktória és Pető Laura –  a Magyarország Szépe versenye idén is szoros volt

A 2017-es Miss World Hungary fotóit elnézve, már kiskorában is szerette őt a kamera, és nemcsak őt, de a testvérét, Kamillát is, akivel felnőttként is szívesen pózoltak. Galériánkban összeszedtünk róluk néhány képet, hogy lásd, miről beszélünk.

Megnézem
Összes kép (1)

Koroknyai nemcsak a Miss Wolrd Hungary címet szerezte meg, de a felkészítő táborban a tehetségkutatós házi versenyen is első lett, míg a jótékonysági fordulóban másodikként végzett.

Míg ez utóbbi inkább szívből jött, és nem kellett gondolkoznia, segítsen-e a szomszédban lakó kislányoknak a tanulásban, a Miss Talent produkciója hosszú évek munkájának eredménye. 

Csak egy edzes ????

Koroknyai Virág (@kvirag_) által megosztott bejegyzés,

Bár mindig vannak, akik nem értenek egyet a zsűri választásával, ahogy ők mondták: fontos szempont az is, hogy azzal, akit királynőnek választanak, milyen lesz egy éven át együtt dolgozni, Koroknyai Virág pedig igazán ígéretes választás volt. Reméljük, hogy az idei Miss World világversenyen Kínában szintén értékelik a magyar lányt. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top