Sztárok

Tóth Vera előtte-utána képpel ünnepli a 41. leadott kilót

Mintha nem is én lennék – írta az Instagramon megosztott fotójához Tóth Vera, aki gyomor-bypass műtétje óta több mint 40 kilót fogyott.

Tóth Vera legutóbb néhány napja hallatott magáról közösségi oldalán, mikor rajongóival élő videóban osztotta meg egyik edzését. “Arra gondoltam, hogy miért ne bénázhatnék egy kicsit előtettek. Nem véletlenül vagyok sportszerkóban” – kezdte akkor az énekeső az edzést, aki tavalyi gyomor-bypass műtétje óta egyik kilót dobja le a másik után.

A 41. leadott kilót Vera most egy rendhagyó fotóval ünnepelte: Instagram-oldalán ugyanis megosztott egy fotót magáról, ami tavaly készült róla, amit aztán párba állított egy friss képpel. “Mintha nem is én lennék…” – kommentálta az énekesnő a változást, mi pedig csak egyetérteni tudunk vele.

Az énekesnő egyébként fogyásával rengeteg embert inspirál nap mint nap: hatására már több mint 300 ember vállalt gyomor-bypass műtétet, valamint életmódváltást.

Olvass még többet Tóth Veráról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top