Sztárok

Majka keményen beszólt Szabó Zsófinak, aki nem hagyta annyiban a dolgot

Majka közösségi oldalán osztotta ki Szabó Zsófit, aki nem hagyta annyiban.

Majka közösségi oldalán osztotta ki Szabó Zsófit, a vita alapja a Story magazinban megjelent cikk volt, amiben Zsófi és édesanyja elmondja, hogy miért nem beszéltek egymással jó fél éven át – írja a Bors. 

“Az, hogy én felvállaltam, hogy egy cigány fiút szeretek, és nem foglalkozom a támadásokkal, csak az érzelmeim őszinteségét bizonyítja. Ezt nem kérdőjelezheti meg senki. A saját anyám sem” – mondta Szabó Zsófi.  “Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek, de ők már az én véreim is. És biztosan nagyon fogom őket szeretni” – nyilatkozta korábban Szabó Zsófi anyukája. 

Majka írt egy bejegyzést, ami már időközben eltűnt az oldaláról. “Ilyen van 2017-ben? Szabó Zsófi mit csinált, amikor láttamozta a cikket? Azt mondta ez mehet?”

Zsófi nem hagyta annyiban Majka bírálatát: “Ha elolvastad volna a teljes beszélgetést, biztos nem posztoltál volna, sőt talán még kedvelnél is” – reagált többek között Szabó Zsófi. 

Majka keményen beszólt Szabó Zsófinak, aki nem hagyta annyiban a dolgot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top