2017. 08. 18. Ilona

Már gyerekként is verte a fia Szilágyi Istvánt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Döbbenetes hírek érkeznek Szilágyi István, az egykori Lópici Gáspár családjából. Fia épp börtönben van apja bántalmazásáért, ám korántsem ez az első eset.
2017. 06. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A mélyszegénységben élő Szilágyi István fiáról korábban is pletykálták, hogy veri apját, és terrorizálja a szüleit, elszedi a nyugdíjukat, nem hajlandó dolgozni. Tegnap kiderült, Szilágyi Pétert súlyos testi sértés miatt letartóztatta a rendőrség, jelenleg is előzetesben van. Péter apja három bordáját törte el, mikor legutóbb nekiment.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Szilágyi István még most is magában keresi a hibát. „Volt, hogy fiatalkorában verekedtünk. Direkt, de csak játékból. Ez volt a mi sportunk. Volt, hogy eldurvult, de belefért. Úgy voltam vele, hogy inkább velem verekedjen, rajtam vezesse le a dühét, mint máson. Mostanában kértem, hagyja ezt abba, mert ebből már kiöregedtem. Nézetletérésünknek biztos, hogy van oka, és ebben mind a ketten hibásak vagyunk. Úgy érzem, ezeket én váltom ki” – nyilatkozta a színész a Blikknek.

Szilágyi fájdalomcsillapítókat szed mellkasi fájdalmaira, de a történtek ellenére azt mondja, hazavárja Pétert. „Dehogy félek tőle. Szeretem a fiamat, féltem. Nagyon várjuk haza.”

 

Címkék: szilágyi istván
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus