Sztárok

Jótékonykodjon Kelemen Anna-festménnyel

Ilyet még nem láttunk: annyira meghatotta Kelemen Annát egy beteg kislány története, hogy jótékonysági árverésre bocsájtotta saját festményét.

Az ország és Kelemen Anna a Tényekből értesült a tízéves Laura kálváriájáról. A kislány még nem volt egyéves, mikor rosszindulatú daganatokat találtak szervezetében. Laura kemoterápiát és sugárkezelést kapott, de a betegség kiújult hároméves korában és most is, tizedik születésnapja előtt.

 

A volt playmate arra szólít fel mindenkit a Facebookon, segítsék ki a családot, akik havi negyvenezer forintot is elköltenek gyógyszerre. Annácska még egy “nyereményjátékkal” is ösztönzi követőit: kijelentette, elvisz egyvalakit vacsorázni azok közül, akik pénzt küldenek Laura szüleinek. Ugyanitt egy saját festményét is árverésre bocsátotta rajongói közt.

Az biztos, hogy a modellnek ezt az oldalát korábban hírből sem ismerhettük. Kelemen Annát egyébként új szerelme változtatta meg, akinek még karácsonyi ajándékot is hajlandó volt adni, pedig ez korábban nála tabunak számított.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top