Jótékonykodjon Kelemen Anna-festménnyel

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ilyet még nem láttunk: annyira meghatotta Kelemen Annát egy beteg kislány története, hogy jótékonysági árverésre bocsájtotta saját festményét.
2017. 06. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az ország és Kelemen Anna a Tényekből értesült a tízéves Laura kálváriájáról. A kislány még nem volt egyéves, mikor rosszindulatú daganatokat találtak szervezetében. Laura kemoterápiát és sugárkezelést kapott, de a betegség kiújult hároméves korában és most is, tizedik születésnapja előtt.

 

A volt playmate arra szólít fel mindenkit a Facebookon, segítsék ki a családot, akik havi negyvenezer forintot is elköltenek gyógyszerre. Annácska még egy „nyereményjátékkal” is ösztönzi követőit: kijelentette, elvisz egyvalakit vacsorázni azok közül, akik pénzt küldenek Laura szüleinek. Ugyanitt egy saját festményét is árverésre bocsátotta rajongói közt.

Az biztos, hogy a modellnek ezt az oldalát korábban hírből sem ismerhettük. Kelemen Annát egyébként új szerelme változtatta meg, akinek még karácsonyi ajándékot is hajlandó volt adni, pedig ez korábban nála tabunak számított.

 

Címkék: Kelemen Anna
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus