Sztárok

Hajdú Péter: Nem mondhatom, hogy nem érdekel Sarka Kata

Hajdú Péter azt mondja, már túl van a szakításon, és ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy új életet kezdett a párjával, Eszterrel. A gyerekek miatt mindig is az élete része lesz Sarka Kata.

Hajdú Péter túltette magát a szakításon, és pár hónapja boldog párkapcsolatban él. Garami Gábor Potyautas című videóblogjában többek között arról is beszélt, hogy a gyerekeik örökre összekötik őket Sarka Katával, ezért ő mindig is része lesz az életének. 

“Nem mondhatom, hogy nem érdekel Sarka Kata, hiszen a gyerekeim anyja, ami egy örök kapocs. Viszont a magánélete egyáltalán nem érdekel. Nekem mindegy, hogy hány éves emberrel van, mindegy, hogy az az ember olyan kövér, hogy legurul a lejtőn, vagy olyan sovány, mint egy etióp. Legyen boldog, találja meg az igazit! Nyilván jó úton van, de én szeretnék a saját életemmel foglalkozni, azt rendbe szedni. Nagyon destruktív lenne, ha én mindig a feleségem magánéletével lennék elfoglalva. Baromira nem érdekel, sok boldogságot neki!” 

Az Esti Frizbi műsorvezetőjének mindig is fontos marad

“A gyerekek már jól viselik, az elmúlt 10 hónapban hozzászoktak ehhez a helyzethez. Dávidka eleinte nem volt jól, de mostanra már ő is megérti. Ez a helyzet mindenkinek így jó, ahogy van.”

Esti bicajozás????✌????#estibiciklizes #miharman #torokbalint

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter egyébként édesapjával való kapcsolatáról is mesélt Garami Gábornak. “Engem édesanyám nevelt fel, mindenkinek tudnia kell, hogy hová tartozik. Én neki köszönhetek mindent. Mindig is úgy nevelt, hogy jó viszonyban legyek az apámmal. Csomó áldozatot hozott, hogy együtt legyen a család: közös karácsonyok, szülinapok… Amikor Noncsi már megszületett, Kata pedig Dáviddal volt terhes, felmentünk hozzájuk. Borzasztóan ízléstelenül viselkedtek, ott volt az a pont, hogy azt mondtam, ezt már nem viselem el. Kell tudni leírni embereket…” – mondta csalódottan Péter. 

Isten éltessen minden anyát, nagymamát, keresztanyát, és legfőképpen az én édesanyámat❤️ #anyaknapja #edesanya #anyacsakegyvan

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top