Sztárok

Szilágyi Istvánt a fia verte meg – Lópici Gáspárért aggódnak a szomszédok

Igazi családi dráma zajlik Szilágyi Istvánéknál. Sokak kedvelt Lópici Gáspárját mentő vitte kórházba, a fiáért, Péterért pedig a rendőrség jött az eset másnapján.

A Story magazin a helyszínen tudta meg a részleteket. Miután a 79 éves színészről lassan két hónapja semmi hír nem érkezett, ellátogattak Szilágyi István otthonába.  A környéken lakók számoltak be elsőként arról, mi történt. 

“Láttam, hogy rendőrök érkeznek a fiúért és bilincsben elviszik. Remélem, nem is engedik ki. Szilágyi bácsi? Valószínűleg mozdulni sem tud” – mesélte az egyik szomszéd, aki nincs egyedül a véleményével, hogy mindez a szörnyűség már várható volt. 

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy féltik a fiától Szilágyi Istvánt, mivel nem először történt meg, hogy Péter megverte. Ezúttal a bordája tört el, korábban pedig Szilágyit egy ostorral szemen ütötte a gyereke, de mindig Péter mellett tanúskodnak a szülők. Részletek a magazinban.

Szilágyi István
Szilágyi Istvánék családi drámájáról a Story számolt be

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top