Szabó Zsófi visszatért a húshoz

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kénytelen ismét életmódot váltani Szabó Zsófi, mert vegetáriánus diétáját nehezen tudná tartani egy betegség miatt.
2017. 06. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Eddig tartott, majdnem három évig volt vegetáriánus Szabó Zsófi. A műsorvezető a döntést megelőzően nem sokkal vesztette el imádott édesapját, most azt mondja, a rossz lelkiállapot is segített a döntésben. Nem kötelezte el magát egy életre, csak hanyagolta a húsfogyasztást. „Egy ideje újra eszem húst. A szénhidrátanyagcsere-zavar miatt sok mindent nem ehetek meg, például a panírozott ételeket, így az egyik kedvencemnek, a rántott sajtnak búcsút kellett intenem” – mondta a Blikknek. Ráadásul a húsos ételeket legtöbbször szénhidráttal, például tésztával helyettesítette, így betegsége miatt kétszeresen diétázott.

Ahhhh nem bírtam ki 😅😋🤗 Isteni volt!!!!!!

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

 

Zsófi azt is bevallotta, lenne mit javítani az étkezési szokásain. „Helytelenül táplálkoztam. Állandóan úton vagyok, a benzinkutak pedig nem sok jóval kecsegtetnek egy vegát. Hétköznap forgatok a Story Extrával, rengeteg időt töltök ingázással Nyíregyháza és Budapest között, plusz építkezünk is. A legtöbbször éttermekben eszem, nincs lehetőségem arra, hogy készítsek magamnak valamit.”

Szabó Zsófi visszatért a húshoz

Persze, ha megépül Szabó Zsófiék közös háza, ez biztos változni fog, a fiatal menyasszony ugyanis alig várja, hogy birtokba vehesse saját konyháját.

 

Címkék: Szabó Zsófi
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus