Sztárok

Kulcsár Edina: egyértelmű volt, hogy a másik fél a hibás

A szépségkirálynő a napokban autóbalesetet szenvedett. Az incidensről a másik fél tájékoztatta a sajtót, most azonban Kulcsár Edina a közösségi oldalán tiszta vizet öntött a pohárba.

Kulcsár Edina múlt csütörtökön szenvedett balesetet, de az incidens csak tegnap látott napvilágot. Azt állítja, nem szokása reagálni cikkekre, de már nála is betelt a pohár. Kikérte magának, hogy ő volt a hibás az egy héttel ezelőtti baleseténél. 

“Múlt hét csütörtökön, amikor éppen egy gálára mentem a mamámmal, egy ,,úriember” aki a jobb oldalon, a parkoló autók előtt a TILOSBAN állt, egyszer csak kinyitotta az ajtaját, a főúton haladók irányában. Ráadásul ezt pont akkor sikerült tennie, amikor éppen mi voltunk a mamámmal mellette, így elkerülhetetlen volt a baleset. Az autó amivel közlekedtünk, sajnos siralmasan nézett ki az incidens után, mert a kocsi jobb oldalán, szinte az összes elemet végighúzta a balesetet okozó autó ajtaja! Egyértelmű volt, hogy a másik fél a hibás, ennek ellenére az ajtaját rám nyitó személy, nem akarta elismerni, hogy ő a károkozó. Próbált győzködni, hogy én vagyok a vétkes, hiszen ő, a tilosban állva, miért ne nyithatna ajtót, egy, a főúton szabályosan haladó gépjárműre?! A 3. nekifutásnál megelégeltem a dolgot, és rendőrt hívtam! A biztos úr nekem adott igazat, de a férfi továbbra sem volt hajlandó aláírni, hogy elismeri a vétségét. Különböző teóriákat gyártott és egyik kijelentésével ütötte a másikat, de betudtam annak, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát, és ezért mentegetőzik…Sokkal szimpatikusabb lett volna ha elismeri, hogy ő okozta a problémát, de nem…” – írta a közösségi oldalán Kulcsár Edina

A szépségkirálynőnek amúgy nem szokása magyarázkodni, szerinte jobb hagyni a hazugságokat. Ezúttal azonban besokallhatott. Bár az incidens sem vonja el a figyelmét a munkájáról. Edina nemrég Londonba utazott, előtte pedig a Magyarország Szépe felkészítő táborában segítette a lányokat, hogy a legjobb formájukat hozzák a vasárnapi szépségkirálynő választáson. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top