Sztárok

Katona Gitta hozzáment a gyereke apjához, Futács Márkóhoz

A 2014-es szépségverseny első udvarhölgye 3 éve van együtt focista kedvesével, akivel első közös gyermekük tavaly év elején született. Katona Gitta és Futács Márkó korábban eldöntötték, hogy összeházasodnak, a napokban pedig sor került a frigyre.

Katona Gitta és párja, Futács Márkó gyakorlatilag a megismerkedésük óta külföldön élnek, hiszen a focista fiút mindig más országba szólítja a karrierje. Az idei szezonban Horvátországban éltek, ott töltötte első születésnapját a kislányuk, Mia.

Gitta
Katona Gitta és Futács Márkó januárban posztoltak a lányuk első születésnapjáról egy cuki családi képet

Eddig csak élettársi kapcsolatban éltek, a napokban viszont hivatalosan is összekötötték az életüket. Erről egy romantikus képet töltött fel a szépségkirálynő

DAY1❗️❤️ #mrandmrsfutacs

Gitta Katona (@gittafutacs) által megosztott bejegyzés,

Bár évek óta külföldön élnek, a boldogító igent mégis Magyarországon mondták ki, méghozzá Budapest egyik legszebb részén, a Halászbástyát választották helyszínnek. A fotóra több ezer lájk és gratuláció érkezett. Bár részleteket még nem osztottak meg, annyi biztos, hogy Gitta nemcsak bikiniben mutat jól, menyasszonyi ruhában is gyönyörűen festett. 

#beautifulday #weekendvibes #lovehim

Gitta Katona (@gittafutacs) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top