Sztárok

Így élnek most a Házasság első látásra férjei

Egy szereplőnek mégis meghozta a szerelmet a Házasság első látásra című műsor. Bár nem a szakértők által kiválasztott hölgy lett az igazi, hanem egy rajongói levél írója. Kiderül, hogy kivel mi történt a műsor óta.

A Fókusznak adott interjújából kiderül, hogy Robi csalódott volt a Házasság első látásra adásai után, mert azt gondolta több levelet kap majd a nézőktől. Azért sokáig nem kellett búslakodnia, mert így is megtalálta az igazit. “Fényképek és a levelezés alapján nagyon vonzó volt Ivi. Kinyílt az ajtó és ott állt ő. Döbbenet volt”  mondta a férfi, akinek választottja Ivi Angel énekesnő. “Ő számomra a mesebeli herceg”  áradozott a hölgy, aki YouTube csatornáján is kereste az igazit

Móger Balázst az adás után azonnal háromszázan jelölték be a Facebookon. Azt mondja a roham azóta is tart. “Kicsit nehezebb így egy komoly kapcsolatot kiépíteni, de majd meglátjuk. Az én célom ez, nem pedig az egy éjszakás kaland”  mondta a Házasság első látásra ajkai tűzoltója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top