Sztárok

Hatalmas kockázatot vállal Kulcsár Edina

A szépségkirálynő szinte haza sem ért az ázsiai körútról, ismét repülőre ült, és elhagyta az országot. Kulcsár Edina a múltbéli cselekmények ismeretében nagy kockázatot vállal azzal, hogy a brit fővárosba utazik.

“Újra útra kelek! Ezúttal nem több hétre, csak pár napra utazok, de az apropóját majd csak később árulom el! Mindenesetre szorítsatok, hogy minden rendben legyen, mert London az úticél!” – írta a közösségi oldalára feltöltött képéhez Kulcsár Edina

A napokban tért haza Edina az Ázsia Express – A Sárkány útja forgatásáról, amely csaknem egy hónapig tartott. Edina a párjával, Csutival vágott neki a nagy kalandnak, de a végeredményt majd csak ősszel láthatják a tévénézők. 

#love @edinakulcsar_official

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés,

Az ázsiai kalandoktól is tartott a szépségkirálynő, most viszont kifejezetten aggódik. Most nem éppen a legbiztonságosabb a brit fővárosba utazni, hiszen a közelmúltban több terrortámadás is történt ott. A minap adták ki az utazási irodák a terrortérképet, amely meghatározza, hogy melyik országban milyen a terrorfokozat.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top