Így még biztosan nem láttad Eszenyi Enikőt!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Eszenyi Enikő mindig ügyel rá, hogy nyilvános szereplései alkalmával a lehető legjobb formáját mutassa. Most mégis posztolt magáról egy nem mindennapi fotót.
2017. 06. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Vígszínház igazgatójának elég sűrű volt a programja az elmúlt napokban, hiszen több produkcióban is érdekelt volt a Pécsi Országos Színházi Találkozón, a Nemzeti Színház III. Richárdjában színésznőként állt színpadra, míg a Bűn és bűnhődésben az általa vezetett társulatnak szorított. „Nagyon örülök, hogy most mint színésznő is játszhattam a POSZT-on” – mondta Eszenyi Enikő, aki büszkén osztotta meg az élményeit. 

Persze azért a szép ruhában, a színház előtt pózolós kép sem maradhatott el.

Eszenyi Enikő társulata látványosan megfogyatkozott, de a problémákról nem beszélt. A közzétett interjúkban és fotókon csupa mosoly és vidámság van. És itt kanyarodunk rá arra a képre, amire érdemes vetni egy pillantást. 

A színházigazgató egy szál köntösben, felcsavart hajjal áll a Pécsi Nemzeti Színház művészbejárója előtt. Ez biztos, hogy nem mindennapi látvány...

Egyébként az idősebb színházrajongók emlékezhetnek arra, hogy Eszenyi egyszer már aratott nagy sikert felcsavart hajjal, amikor Eszenyi a Fekete Péterben játszott. Ahogy a Lesz maga juszt is az enyém című dalt énekli, miközben újságpapírok lógnak a szemébe, az szerintünk mindenképpen sokszor nézős videó, és a nevetés mindig garantált.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus