Sztárok

Damu Roland és szerelme készen áll egy kisbabára

Filmbe illő Damu Roland és Linda megismerkedésének története. A pár nem akar elsietni semmit, de Istenre bízzák, mikor jön a baba.

Két hete mutatta meg a nyilvánosságnak Lindát Damu Roland, most pedig a Fókusz kamerái előtt beszéltek kapcsolatukról. Az interjúból kiderül, egy véletlennek köszönhetően találkoztak, és kapcsolatuk elején hagytak időt maguknak a romantikára, a másik megismerésére.

 

“A metróban a mozgólépcsőről lelépve Roland hátulról rálépett a cipőmre, aminek leszakadt a talpa – kezdi Linda. – Ettől elég ideges lettem, de ő elnézést kért, és felajánlotta, hogy vesz nekem egy másik cipőt.” A vásárlás után megittak egy kávét, telefonszámot cseréltek, a többi pedig, ahogy mondják, már történelem.

Linda úgy fogalmaz, “egy picike aggodalom”” volt benne Damu előélete miatt, de esélyt akart adni a férfinak. “Én elmondtam a múltamból mindent és ő is elmondott mindent, tehát nincsenek halott német katonák és csontvázak, amik kieshetnének a szekrényből” – teszi hozzá Damu Roland.

A pár egyelőre nem él együtt, ennek ellenére akár már holnap készek lennének gyereket vállalni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top