Sztárok

Ágica szerelmes fotói – Szögeczki Ági először és utoljára mesél a párjáról

Szögeczki Ági újra szerelmes. A Való Világ egykori szereplője kilenc hónapja alkot egy párt szerelmével, és boldogabb mint valaha. A Mokkában elárulta, eleinte félt az újabb csalódástól, de párja kitartásának hála, belevágott a a kapcsolatba.

“Nagyon váratlanul jött ez a szerelem” – kezdte Ágica a Mokkában, és látszott rajta, hogy magával ragadták az érzelmek.

“De olyannyira váratlanul, hogy vannak olyan időszakok az életedben, amikor egy lépést sem teszel egy új kapcsolat irányába – és ilyenkor jön.” 

Kilenc hónappal ezelőtt írt rám először a párom a közösségi oldalamon, de először elzárkóztam, hiszen a kisfiam apukájában nagyon csalódtam. Akkoriban teljesen bezárkóztam, és azt hittem, kettesben, a kisfiammal fogom leélni az életemet. Éppen ezért nem is nagyon válaszoltam neki, majd két hónappal később ismét megkeresett. Akkor figyeltem fel rá, hogy micsoda kitartó ez a férfi.”

_uj
mceBlockPasteEnd

Szögeczki Ági azt is elárulta, hogy a róla megjelent hírekkel ellentétben nem a párja kényszerítette rá, hogy lefogyjon.

“Már régóta fogyókúrázom, a páromtól teljesen függetlenül. Ő már így kapott engem. Most minden tökéletes: lefogytam, jött a szerelem, és egy új munkalehetőséget is kaptam, így visszaköltözöm Budapestre a fiammal” – magyarázta Ágica, aki tényleg nem volt még soha ilyen jó formában

gg
Szögeczki Ági – vagy aki jobban ismeri VV Ágicaként – újra szerelmes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top