Így tér vissza Kulka János, nézd a képeket!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Befejződött az X című film forgatása. A krimi többek között azért is érdekes, mert ebben tér vissza az agyvérzéséből lábadozó Kulka János. Nézze meg az első képkockákat a filmből.
2017. 06. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly a napokban fejezte be második mozifilmje, az X. 45 napos forgatását. A fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs, és ezzel a filmmel tér vissza a vászonra Kulka János. Az X. várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

  A 45 napig tartó harcos, kemény munka megfeszített tempóban zajlott, de a tervek szerint sikerült befejezni. Ujj Mészáros Károly elmondta, hogy a forgatás nehézsége elsősorban abból adódott, hogy rengeteg snittet vettek fel.

  „Szokták a forgatást háborúhoz hasonítani, és ez tényleg olyan volt. Nehéz volt megélnem magamban azt a belső hajcsárt, aki engem és az egész stábot folyamatosan hajtott, még ha tudom, szükség is volt rá. Legfőbb ellenségünk az idő volt, továbbá a napfény, illetve annak hiánya. Így viszont nagyon sokat tanultam a fények és ellenfények természetéről” – tette hozzá.

  Kulka János egyelőre csak a filmvásznon tér vissza, anyaszínháza, a Katona József Színház ugyanis már bejelentette: a jövő évadban sem lesz még látható náluk a közkedvelt művész.

  Kulka János visszatérése az X című filmben
  Kulka János visszatérése, jelenet az X című filmből
  Fotók: Pintér Leo

   

  Olvass tovább

  Hozzászólások  ( 0 )
  blog comments powered by Disqus