Sztárok

Majdnem belehalt a nyaralásba az X-Faktor sztárja

Kovács László Stone Vietnamban kapott olyan súlyos trombózist, hogy még külföldön meg kellett operálni. A gyógyulást nem könnyítették meg a kórházban rohangáló patkányok sem.

Stone az X-Faktor 2012-es szériájában az ötödik helyig jutott, a mackós testalkatú férfi hangja mellett remek humorával varázsolta el a nézőket. Kovács László azonban kis híján belehalt egy vietnami nyaralásba, mikor napokig mászkált egy kezeletlen trombózissal.

“Éppen Vietnamba utaztam a fiammal, amikor trombózisom lett. Őszintén szólva már annyiszor repültem, hogy túl könnyedén vettem a dolgot, ettem, és alkoholt ittam, viszont vizet alig fogyasztottam az úton, ami elég nagy bajt okozhat. Be is következett, a jobb karomban trombózis alakult ki, és majdnem otthagytam a fogamat” – meséli a Blikknek az 56 éves énekes.

Majdnem belehalt a nyaralásba az X-Faktor sztárja

“Amíg kórházba nem kerültem, napi nyolc erős fájdalomcsillapítót szedtem, de nem javult a helyzet. Minden­nap a lábfejemből vettek vért, és bár nekem teljesen jók a vénáim, hozzáértés nélkül szurkáltak, tönkretéve az ereimet. Szörnyen igénytelen hely volt, még patkányok is voltak a kórházban, de mivel morfiumot kaptam, úgy éreztem, lebegek, így nem borultam ki” – mondja Stone, aki ugyan fiával nyaralt, a gyerek mégsem kísérte el apját a kórházba. “A fiam azt mondta, nem akarja látni azt, hogy ebbe belehalok, és ott maradt inkább nyaralni. Azóta nem beszélünk.”

“Az orvosok azt mondták, minimális esélyem volt, hogy ezt túléljem. Teljesen befeketedett a jobb kezemen a gyűrűs- és a kisujjam. Vietnamban egy 3,5 centiméteres vérrögöt távolítottak el a testemből, itthon pedig feloldottak több száz mini vérrögöt, és a gerincemen is beavatkozást hajtottak végre, idegeket vágtak el. Három műtéten estem át, tíz kilót fogytam, mire lezárult ez a rémálom. Most már egész jól vagyok, de az ujjaim még mindig sokszor érzéketlenek, hidegek” – árulta ez az egykori X-faktoros. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top