Ikertornyok: Kelemen Anna miatt vált nevet az ATV híradósa

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nincs könnyű helyzetben, aki az egykori playmate nevével próbálna híradót vezetni, ezért úgy döntött az ATV-s Nemes Anna, inkább megváltoztatja nevét.
2017. 06. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bár már maga mögött hagyta playmate- és pornós múltját, Kelemen Anna nevét megemlítve biztosan ezek az első asszociációk sok mindenkiben. Így nem csoda, ha egy újságíró úgy érzi, hátráltatja munkájában, ha összekeverhetik a nyuszilánnyal. Az már sokkal inkább, hogy az ATV-s Kelemen Anna hivatalosan is megváltoztatja nevét.

Ikertornyok: Kelemen Anna miatt vált nevet az ATV híradósa

„Igazából nem egy bonyolult történet: Kelemen Annaként anyakönyveztek annak idején, és ezen a néven éltem az éle­temet egészen addig a pillanatig, amíg fel nem vettek az ATV-hez. Az akkori főnököm azt tanácsolta, hogy vá­lasszak magamnak egy olyan ne­vet, amit még nem használ más. Nemes Lídiának hívták a dédnagymamámat, akit nagyon-nagyon szerettem. Sajnos már meghalt, ezért az ő nevét vettem fel” – meséli a Borsnak a tévés.

„Előbb-utóbb mindenhol az új vezetéknevemre váltok, heteken belül hivatalosan is megtörténik a névváltoztatás. Novellistaként a szépirodalmi írásaimat egyelőre továbbra is Kelemen Annaként publikálom. Reményeim szerint augusztusban készen lesz a jelenleg még íródó regényem, de az már Nemes Anna név alatt fog futni” – árulta el Anna.

A két Kelemen Anna nem találkozott még egymással, a volt playmate szerint ez nem is véletlen. „Nagyon helyes, nagyon örülök, hogy ez így megtörtént. Nem ismerem őt, nem is hallottam még róla, de valószínű így tűnt a leglogikusabbnak. A Kelemen Anna név már tényleg foglalt általam. Belőlem csak egy van” – fogalmazott a lapnak.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus