Sztárok

Járj nyitott szemmel, mert Keira Knightley-ba botolhatsz Budapesten!

Magyarországon forgatja új filmjét a Karib-tenger kalózainak Anna Kareninája: Budapesten tartózkodik Keira Knightley. Ha szemfülesek vagyunk, még szelfizhetünk is vele.

Az RTL Klub riporterének, Gosztonyi Zsoltnak például sikerült egy közös képet lőnie Keira Knightley-val, akit a legtöbben A Karib-tenger kalózaiból, a Joe Wright-féle Büszkeség és balítéletből, az Anna Kareninából, az Igazából szerelemből vagy a Vágy és vezeklésből ismerhetnek.

Gosztonyi hétfőn, Budapesten szelfizett egyet a brit színésznővel, aki éppen egy belvárosi kávézóból lépett ki. Az RTL stábja ezt le is filmezte:

Keira Knightley a várhatóan jövőre mozikba kerülő Colette című filmet forgatja Magyarországon. A film Colette, a Nobel-díjra jelölt francia író-újságírónő nem mindennapi életéről szól. Ő volt az első nő, akit irodalmi Nobelre jelöltek, és az első nő, aki halálakor állami temetésben részesült. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top